What are the most required skills for IT / IS professionals in the Middle East job market?

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Khater , Business Partner/Part Time Staff , Khater Food Company
تاريخ النشر: 2015/08/31
alois ngari
من قبل alois ngari , production engineer , Donbosco Embu

remember programming of Cisco systems ,mostly networking

Atul Joshi
من قبل Atul Joshi , General Manager , Pratt Muller Distributors Limited

Sorry but I am not from this Field so wont be able to do justice while answering this question