Plant was running, suddenly ABB 800xa DCS suddenly got hanged of Power Plant ? What is to be done ?

تم إضافة السؤال من قبل Himadri Roy , MANAGER ELECTRICAL , STEAG ENERGY SERVICES
تاريخ النشر: 2015/09/05
Jenish Parmar
من قبل Jenish Parmar , Instrument Technician , Kharafi National

There is reset option on main controller ,try it .

Check storage register is full or empty .

waqas ikram malik
من قبل waqas ikram malik , ELECTRICAL tecnician and instrument tecnician... , OGDCL

In this situation,we either use ESD panel or we put all the load on the controllers present in DCS...