A Cathode Ray Tube is found in what?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/06
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  a) JPEG

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Cathode Ray Tube is found in Monitor option A is a right answer

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

a)  A Cathode Ray Tube is found in Monitor.

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

>>>>>>>>>>>option(A) is the answer. Thanks.........

Allahuddin Syed
من قبل Allahuddin Syed , BIG BAZAAR (FUTURE GROUP)

CRT(cathode ray tube) is used in Monitor

phurkan Ali
من قبل phurkan Ali , Manual Tester , Aspire Infinite Solutions and Consultancy Services pvt.ltd, Bangalore

CRT is a method to display output. It is used in old monitor now days monitor used LCD N LED technology

Maribel Madria
من قبل Maribel Madria , Secretary , Penaranda Welding Shop

A cathrode ray tube will be found in a Monitor

MUHAMMED FAYIS
من قبل MUHAMMED FAYIS , Accountant , TRAVEL AND TRANSPORT SERVICES LTD

Cathode Ray Tube(CRT)  is a type of monitor technology