What does SSL stand for?

a) Secure System Login

b) Secure Socket Layer

c) System Socket Layer

d) Superuser System Login

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/08
Bashir Kankia Nuhu
من قبل Bashir Kankia Nuhu , Managing Director(MD) / Chief Executive Officer (CEO) , N.I.K Web services Limited

b) SSL stands for Secure Sockets Layer. It is a protocol which creates a secure connection between a client and the server over which to send information. SSL works by using a cryptographic system that uses two keys to encrypt data.

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Option B .....................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  b) Secure Socket Layer

ahmed sobhy
من قبل ahmed sobhy , مهندس انظمة , شركة دلتا المحدودة

b) Secure Socket Layer ........

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

option B secure socket layer .....

Basm allah alrahman alrahim

To B or not to B that is the question  <<<<<<<<<<<<<<<

Murtaza Nogamawala
من قبل Murtaza Nogamawala , Information Processing Officer , m.h.alshaya

b) Secure Socket Layer    is the answer

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

SSL= Secure Socket Layer usually128 bit encryption I think

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

B) SSL stands for Secure Sockets Layer

Naveed Anwar Shaikh
من قبل Naveed Anwar Shaikh , Front Office Supervisor , Grand Midwest Hotel Apartments

SSL stand for option c) System Socket Layer

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

b) Secure Socket Layer ...........................................................................