> What is FMD?

a) FastEthernet Measuring Device

b) Flashing Media Diode

c) Fluorescent Multi-Layer Disc

d) Flash Media Driver

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/08
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

c) Fluorescent Multi-Layer Disc

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

.............May be Option (C)

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c) Fluorescent Multi-Layer Disc ...............................................................

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

option C is a right answer

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Flash Media drive..............

ahmed sobhy
من قبل ahmed sobhy , مهندس انظمة , شركة دلتا المحدودة

d) Flash Media Driver ......