Which of the following is not a programming language?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/10
upendra maurya
من قبل upendra maurya

which of the following is not an scripting language?

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

answer is :

a) Turning

__________________________

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Option(A) is not a programming language***************

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

a) Turing  is not a programming language

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Turing obviously.................

Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud
من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed

I agree with answer provided

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a) Turing

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option A Turing ......................