ESC (ESCAPE) TAB WINDOW KEY APPLICATION KEY PRINT SCR These keys are?

Option are :-

a) Toggle Keys

b) Combination Keys

c) Special Purpose keys

d) Editing Keys

تم إضافة السؤال من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd
Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

c) Special Purpose keys>>>>>>>>>>>>>