The Central Processing Unit is an embeded chip that acts as the 'brains' of a computer.?

What Intel chip was used in the Altair (the first real personal computer)?

a)6502

b)8286

c)6400

d)8080

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/11
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  d)8080

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

d)8080

Intel chip was used in the Altair (the first real personal computer)

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

8080 chip-------------------

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option D8080 is right answer>>>>>>>>>

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

option (D)8080 is the answer. Thanks.