The letters, "DOS" stand for... ?

a) Data Operating System

b) Data Out System

c) Disk Operating System

d) Disk Out System

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/14
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  c) Disk Operating System

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

The DOS System : Disk Operating System

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

DOS is a single user  Disk operating System.

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option c) Disk Operating System

Ziauddin Zia
من قبل Ziauddin Zia , Software Engineer , Asia Poultry Feeds (Pvt) Ltd

DOS = Disk Operating System.

DOS was used in old version of windows.

Command Prompt is used in new version of windows.

Both are same thing.

FAHAD FAHAD AKRAM
من قبل FAHAD FAHAD AKRAM , GUIDER , PRIVATE SCHOOL

dISK OPERATING SYSTEM , WHICH PROVIDE THE INTERFACE OR ALL PROGRAMME RUNS INTO OPERATING SYSTEM

Orooj Fatima
من قبل Orooj Fatima

DOS is the abbreviation of Disk Operating System. It is an operating system in personal computer,

Abdelkader Djellouli
من قبل Abdelkader Djellouli , عون مكتب , مركب رياضي

Disk operating system, an operating system that 's like windows without GUI those who worked with DOS knows the relation between DOS and early windows versions,

DoS means Denial of service, it refers to an that stops a service or corrupt data , something like that

Sandeep Nath
من قبل Sandeep Nath , Sales Analyst , FIRSTLINE INTERNATIOANL COMPANY

DOS-DISK OPERATING SYSTEM which used by command lines such as .exe,.assign,.copy.date etc

Md Maaz Akhtar
من قبل Md Maaz Akhtar , software engineer , Zrusti Technology Private Ltd

DOS stands for "Disk operating system"