Your computer has gradually slowed down. What's the most likely cause?

a) Your processor chip is just getting old

b) You dropped a sandwich in your computer

c) Adware/spyware is infecting your PC

d) Overheating

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/14
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

May be Adware and Spyware is infecting your computer

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Adware/spyware is infecting your PC oPTION c >>>>>>>>>>>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>   c) Adware/spyware is infecting your PC

Muhammad Arif
من قبل Muhammad Arif , Senior Officer Business Monitoring , Allied Bank Limited

cccccccccccccccccccccccccccccccc

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

c) Adware/spyware is infecting your PC

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Spyware....................................