A dual-layer DVD is valued because it:?

a) Can hold more data

b) Creates alternative sound tracks

c) Contains a backup of the data stored

d) Uses a second layer to offer a speed increase

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Yes, A  dual-layer DVD is valued it can hold more data

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

a) Can hold more data  >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  a) Can hold more data

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Agree with you dear Emad Mohammed Said Abdalla................Thank you

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

a) Can hold more data >>>>>>>>>>>>>>>

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

option (a) is the right answer. Thanks.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

The additional layer holds more data (Total-8.5GB).....................