CD computer abbreviation usually means ?

a) Compact Disc

b) Change Data

c) Command Description

d) Copy Density

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  a) Compact Disc

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

The mean of CD : Compact Disc

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

a) Compact Disc>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

a) Compact Disc

Compact disc (CD) is a digital optical disc data storage format. The format was originally developed to store and play only sound recordings but was later adapted for storage of data (CD-ROM).

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Compact disc......................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

CD Stands for Compact Disc.................................................