On the Task bar the time is shown in the...?

a) Desktop

b) Notification area or Tray

c) Start menu

d) Scrollbar

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  b) Notification area or Tray

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

 Time is shown in Notification Area

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

notification area is right answer..........................................

Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed
من قبل Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed , Senior Programmer , Moksha solutions

on the task bar to your right the time is shown in notification area or tray.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Notification......................

Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

d) Scrollbar >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

 b) Notification area or Tray

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

b) Notification area or Tray >>>>>>>>>>>>>>>>>>