What do we call a collection of two or more computers that are located within a limited distance of each other?

and that are connected to each other directly or indirectly?

a) Wide Area Network

b) Interanet

c) Local Area Network

d) Inernet

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>  c) Local Area Network

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

This connected is called LAN : Local Area Network

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

L.A.N is right answer.................................................................

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

 c) Local Area Network>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

c) Local Area Network

Local Area Network (LAN): Local Area Network (LAN) is a computer network, which is limited to a small office, single building, multiple buildings inside a campus etc. Typically a Local Area Network (LAN) is a private network owned and maintained by a single organization.

Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

c) Local Area Network -----------------------

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

LAN,............................

Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed
من قبل Ubaid sayeed Mohd abdul sayeed , Senior Programmer , Moksha solutions

two or more computers are connected using Local area network when the computers is in reach of the lan cable.

Akash Joseph
من قبل Akash Joseph , Network Technical support Engineer , Datasoft Networks Pvt Ltd

LAN ( Local Area Network )

Mithun Raj
من قبل Mithun Raj , It Services Technician , Al- Nadha Trading

The answer is C ) Local area network.

Mohammed Abdul Hakim Alzubiri
من قبل Mohammed Abdul Hakim Alzubiri , IT manger Assistant , شركة التكامل الدولية المحدودة

it's call local area network