Hardware devices that are not part of the main computer system and are often added later to the system?

a) Execute

b) Highlight

c) Peripheral

d) Clip art

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

c) Peripheral >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

c) Peripheral ....................................................

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Peripherals...................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Agree..............................................................................Thank you

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  c) Peripheral