'.BAK' extension refers usually to what kind of file?

a) Audio file

b) MS Encarta document

c) Backup file

d) Animation/movie file

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/15
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

The extension BAK refers to Backup file

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

its option (C) is the answer. Thanks.

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

c) Backup file >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

backup file...............................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

it is backup file..............................................................................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> c) Backup file