Retailers sell products to?

 a) Wholesalers

 b) Manufacturers

 c) End users

 d) A and C

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/28
Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

 c) End users.....................................

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

 End users"""":::::::::::::::::::::::::::::::::::::

محمد الشاذلي محمود
من قبل محمد الشاذلي محمود , Head of sector , Armed Forces

CHOOSE            C      -----------------------------------------------------

Ajeesh Kallikkal
من قبل Ajeesh Kallikkal , Assistant Manager - Buying , Jaleel Holdings

a, b, c and d.  Theoretically it is to end users.

Md Arif Hossen
من قبل Md Arif Hossen , Deputy Director (Technical) , Bangladesh Rural Electrification Board (BREB)

Retailers sell products to end users.

Ahmed Alrofaai Selman Abd Alrazig Gipreel
من قبل Ahmed Alrofaai Selman Abd Alrazig Gipreel , Supervisor revenue , Local Duwaim

products  retailers comes from wholesalers and manufacturers and sold to end users

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Option (C)

***********

Wilfred Tuana
من قبل Wilfred Tuana , Painter , Samsung Engineering

Not at all..Becuse we all know that CHINA makes a name to the work for making such good thing,especially to medicine and gudgets.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>   c) End users

Mustafa Mohamed
من قبل Mustafa Mohamed , IT Project Manager , Modern Power Marine Services co

Normally retailers get the goods from warehouses and wholesalers to be distributed to end users or consumers