Which of the following is a form of written communications?

 a) Faxes and memos

 b) Vision Statement

 c) Websites and blogs

 d) All of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/28
Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

 d) All of the above............................

Md Arif Hossen
من قبل Md Arif Hossen , Deputy Director (Technical) , Bangladesh Rural Electrification Board (BREB)

d) All of the above.......

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

All the above..............

Md mustapha khan
من قبل Md mustapha khan , Execution engineer , Sahil Enterprises Jamnagar

All of the above are the form of written communication

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  d) All of the above

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Thanks

I support answers of my colleagues