المهندس المدني محتاج يشتغل في مواقع كتير عشان ياخد خبره ولا ممكن يشتغل في موقع واحد ويفيد نفسه بنفسه اكتر؟

تم إضافة السؤال من قبل bassem ali , project manager , Green for investment Project (Green Coast , Royal Tower, New Smouha)
تاريخ النشر: 2015/09/28
احمد سلامه
من قبل احمد سلامه , مهندس جودة ومدقق , نقليات سعود السبيعي

يامهندسي الفاضل :

مجتاج اكتر من مشروع لعده اسباب

1- اختلاف المشاريع ( سكنيه - تجاريه -  خدمات -  طرق - صحية - الخ ) اقصد نوع المشروع يختلف من مشروع لمشروع .

2- اختلاف الانظمه , من حيث سياسة المشروع وتوابعه .

3-  اختلاف كميات وحسابات المشروع .

4- اختلاف المواد من مشروع لمشروع

لا الموقع الواحد لا يفيد لا ن الاختلاف فى طبيعة وبيئة العمل التى تختلف من مشروع الى مشروع دور كبير فى تطوير الذات

YOUNESS SMANI
من قبل YOUNESS SMANI , سائق , OILIBYA

المهندس  المدني محتاج يشتغل في مواقع كثر عشان يفيد ويستفيد

HANIA KHELIF
من قبل HANIA KHELIF , قانون اعمال , سكريتيرة لدى محامية

اكيد الخبرة مهمة كثيرا للمهندس المدني وذلك لكي يتمكن من اجتياز كافة الصعوبات التي تعرقله

وتعطيه المزيد من الثقة بالنفس

yahya space
من قبل yahya space

كل ما كان المهندس المدني يشتغل في مواقع أكثر كل ما خبرته تزيد أكثر لأن في كل مكان تكون طريقة العمل مختلفة

خالد ابراهيم ميلص
من قبل خالد ابراهيم ميلص , مدير , اطفال مصر

بالنسبة للمهندس المدنى لايحتاج الى مواقع متعددة كى يحصل على خبرة فقد يكون موقع واحد ويجلب له الكثير من الخبرات والشخص الناجح هو من يتعلم جيدا من اى عمل يعملة حتى وان كانا صغير

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

تعدد المواقع يزيد خبرة المهندس بشكل كبير