Which part of your home is your favorite and you would prefer designing it and decorating it?

تم إضافة السؤال من قبل Shaikh Mohammed Kamal Abdul Nasar , Senior Architect / Project Management Consultant , DORSCH CONSULT DC Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2013/04/26
Ahmed Saeed
من قبل Ahmed Saeed , Senior Architect grae-A , Dimensions Engineering Consultant

My favorite part is the Dining area

Dragan Mitic
من قبل Dragan Mitic , Senior Architect , AREX Engineering Consultants

My workroom