What is best for a good Administration for a govt organization?

تم إضافة السؤال من قبل Shahab Haider , Administration Assistant (BPS-16) , Provincial Assembly of Khyber Pakhtunkhwa
تاريخ النشر: 2015/10/05
Shailendra Singh
من قبل Shailendra Singh , Human Resources Analyst (HR Analyst) , Deloitte

Your question is not clear enough to answer it probably. Even then, the best thing for good administration in any organization would be the lack of complexities.