What are factors to be considered while calculating Heat Load Requirement and Heat Pump Selection?

I consider Sensible heat from Walls, Glass, lights, Equipment & Laten heat from People & Infiltration while calculating Cooling Load requirement. But what are the factors to be considered for heat load requirement ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Irfan Abbas gani , Facilities Manager , GBCo
تاريخ النشر: 2015/10/14
Abdul Qayum
من قبل Abdul Qayum , Planning Engineer , Darwish Group (UAE) & Dubai Airports

E- AND ASHRAC AND ENVIRONMENT