What is the most effective way that HR services can be delivered by your company?” i.e in-house HR department or partner with outside HR experts?

تم إضافة السؤال من قبل Pretty nhlanhla Maredi , Front desk agent / hotel Operator , Sonesta Resort
تاريخ النشر: 2015/10/16
SAAD MABROUK
من قبل SAAD MABROUK , PLANT GENERAL MANAGER & Part-time lecturer in - Helwan University , GROUP CERAMICA CLEOPATRA &PART-TIME LECTURER AT FACULTY OF APPLIED ARTS CEARMIC DEPARTMENT

Both ;in-house HR department  for normal labor and partner with outside HR experts for professionals