Which is best, secure, low memory utilizing cms (content management system) wordpress, joomla, drupal?

تم إضافة السؤال من قبل Majid Valapra , IT Support/ IT Technician , IMAS (Innovative Media Access Solution)
تاريخ النشر: 2015/10/22
Patrick O''Leary
من قبل Patrick O''Leary , CEO, CTO, Founder , eWitness, LLC

Certainly DRUPAL!

Drupal is the most secure.

Drupal is also the most efficient on so many levels.

Jazeb Pervez Butt
من قبل Jazeb Pervez Butt , Senior Wordpress Developer and Team Leader , CODE WEB DESIGN & SEO

WordPress is the best CMS ever. Easily handle by every normal client who has0% knowledge in Development.

Thanks