Dear friends, let's share our doubts or problems related to pc or software or network.

Here we can share what we knows and know more what we doesnt know.

تم إضافة السؤال من قبل swaroop padinhattumuri , IT Supervisor , City Seasons Group of Hotels
تاريخ النشر: 2013/09/05
Asim Ali
من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited

When do we switch to IPv6 as a backbone network? What operations do we need to take on?