What do you know about accounts?

I CAN MANGED ACCOUNT UNTILL THE CLOSING THE YEAR END PROFIT AND LOSS AND BALANCE SHEET OF THE COMPANY.

تم إضافة السؤال من قبل tabrez sarang
تاريخ النشر: 2015/11/17
Rifaideen Athambawa
من قبل Rifaideen Athambawa , Sales Executive , COCA COLA ALMANA

Documents financial transactions by entering account information

Maintains accounting controls by preparing and recommending policies and procedures.

Secures financial information by completing data base backups.