What are the basic and challenging skills required of a computer and control engineer?

Highlight the similarities and dissimilarities in the existing programming languages eg. Assembly language, C++, Java, PHP, etc. How can one establish a LAN, MAN, WAN- define the equipment and tools used.

تم إضافة السؤال من قبل IKECHUKWU CHUKWU , SERVICE ENGINEER , PHCN
تاريخ النشر: 2015/11/18
Shashi Bhooshan
من قبل Shashi Bhooshan , Sr. Application Security Expert , Hcl Technologies Ltd

programming skill like python and for security skill CEH or CISSP. It must to know how to secure of my organisation.