ما هى أفضل طريقة لتقييم مخزون أخر المدة ؟

تم إضافة السؤال من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد
تاريخ النشر: 2015/11/26
mohamed tolba abd el ati
من قبل mohamed tolba abd el ati , مدير مالى , شركه سوميت للتكييف والتجاره

هناك طريقتين لتقييم المخزن وهى1- سعر السوق  او التكلفه ايهما اقل          2- التكلفه دائما

انا افضل طريقه التكلفه دائما مع عمل مخصص هبوط فى سعر بضاعه اخر المده فى حخاله ان يكون سعر السوق اقل من التكلفه.

Rehab Abdelnaby
من قبل Rehab Abdelnaby , hostess , Hilton

فهي الوارد اولا يصرف اولا الوارد اخيرا يصرف اولا