اذا بدأت عملك فى شركة و عملت جرد على المخزون , ما هو قيد اليومية لإثبات بضاعة أول المدة ؟

الشركة لم يسبق لها العمل بالنظام المحاسبى و إمساك الدفاتر المنتظمة

تم إضافة السؤال من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد
تاريخ النشر: 2015/11/26
mohammed mahmoud
من قبل mohammed mahmoud , محاسب عام , HM

بعد عمل محضر الجرد

اعمل نفس القيد الي بيتعمل في نهاية كل عام بس خلي المدين مخزون اول المدة مش اخر المدة

من ح / مخزون اخر اول

الي ح / المخزون ( الدفتري

Tariq motlaq
من قبل Tariq motlaq

جرد جميع المخزون من حيث البضاعة الموجودة والرضاعة المباعة والخارج بسندات رسمية

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

من ح/ المخزون

بضاعة أول المدة

إلى ح/ رأس المال

إثبات بضاعة أول المدة طبقا لمحضر جرد يوم ...

انشراح هاشم نورالدين noureddine
من قبل انشراح هاشم نورالدين noureddine , محاسب , قناة الخرطوم الدولية

من حساب المخزون

الي حساب المتاجرة