I am a bank assistant in india i have done engineering in electronic now i want to change my job from bankers to an engineer is it Possible?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/28
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

    Of - course you can change because you have university  degree

Engineer Mohammad Ikram Ali
من قبل Engineer Mohammad Ikram Ali , Agronomist , Tanmiah Food Company

Of-course it is possible. Because you are an engineering degree holder. But your experience may not be count  for that particular field.