هل تخصص SAP MM مطلوب فى سوق العمل ام لا؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ibrahim Abou Elmaaty , SAP MM Support , وزارة الاتصالات - الهيئة القومية للبريد
تاريخ النشر: 2015/11/29
mansour albaadani
من قبل mansour albaadani , مدير ادارة الموارد البشرية , مركز خبراء الرعاية الطبي

نعم اخي مطلوب وضروري جدا مع التطور

Mostafa Soliman
من قبل Mostafa Soliman , Data Entry Specialist in sap , abdallah alsayed group

هو مطلوب جدا فى سوق العمل السعودى و انا عندى خبرة فى ال mm و ال hr

sayed SOBHY
من قبل sayed SOBHY , رئيس حسابات , G&T for commercial services

نعم هو مطلوب  حيث ان نظام sap  يعتبر من اقوي الانظمة علي الاطلاق في كافة  مجالات سوق العمل

معتز محمد
من قبل معتز محمد , مشرف مبيعات اجهزة واكسسوارات النقالات , الشعلان

طبعا مطلوب ويساعد على التطوير

Mohamed Ibrahim Abou Elmaaty
من قبل Mohamed Ibrahim Abou Elmaaty , SAP MM Support , وزارة الاتصالات - الهيئة القومية للبريد

طب ممكن مساعدة ياجماعة تدلونى على الشركات اللى طالبة المجال ده ؟؟؟؟