Which is bigger in size,heavier and stronger, 1 meter cubed of concrete or one meter cubed of steel?

تم إضافة السؤال من قبل Philip Mc Loughlin
تاريخ النشر: 2015/12/02
Chithra Perumal
من قبل Chithra Perumal , Project Officer , Indian Institute of Technology

Size: concrete and steel are in same size

Heavier and Stronger: Steel is heavier and stronger than concrete

Stronger

Ahmed Moawad
من قبل Ahmed Moawad , Sales Manager , MegaChem

1 meter cubed of concrete has the same size of one meter cubed of steel