How to make your resume more effective?

resume preparation skills

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Project Controller , Hayat Communication (www.haytacommunications.com)
تاريخ النشر: 2013/09/09
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Your resume should be brief, should not be more than2 pages, remove soft skills.

check my profile on linkedln (لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

to get more ideas.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

If your resume seems all things are relevant.

Jana Dobrotkova
من قبل Jana Dobrotkova , English Editor , APCO Worldwide

Target it to the job.