What qualification do i need to work as an entry level travel consultant out of Zimbabwe? For emirates do they offer training?

تم إضافة السؤال من قبل Annah Mlambo , Travel Consultant , Viclad Travel and Tours
تاريخ النشر: 2015/12/05
R.S. Nganing Nganing
من قبل R.S. Nganing Nganing , Senior Agent , Convergy's

Emirates do not have a direct flight for Zimbabwe, it is only for the Persia, middle-east and Asian countries.