What's the best book for learning about printing?

تم إضافة السؤال من قبل hesham abd el rahamen , Senior Graphic Designer , Benha University
تاريخ النشر: 2015/12/09
Arpana Pavithran
من قبل Arpana Pavithran , Planning and Estimation Manager / Account Manager , Dubai Printing Press

Handbook of print media by Helmut Kiphan is the right choice  .

Prasad Kakkemkode
من قبل Prasad Kakkemkode , Pre-sales Manager , Konica Minolta

For learing about printing Handbook of Print Media - Springer

is good and can learn about latest technologies too

Dimitri Santanna
من قبل Dimitri Santanna , Digital Marketing Manager , Multi Nasional Mandiri

depends your passion, creativity & mood, supported by google