How many countries use English as primary language?

I am teaching English and web development skills in Surrey London.

 (or)  www.language-centre.org

I love to teach. contact the above number if interested in learning.

تم إضافة السؤال من قبل English courses Surrey , English Instructor , LANGUAGE-CENTRE.ORG
تاريخ النشر: 2015/12/13
Mohamed Elballa Osman Balla
من قبل Mohamed Elballa Osman Balla , نائب رئيس البعثة الدبلوماسية السودانية , وزارة الخارجية السودانية

There are 67 countries where English as primary language.

Orouba Dandashly
من قبل Orouba Dandashly , Housing/invoicing/planner , Saudi Oger, Kaust Project

US (.3%) UK (.7%) Canada (5.3%)

Australia (4.7%)

South Africa (1.3%)

Ireland (1.1%)

New Zealand (1%)

Mohamed Samir LOUNES
من قبل Mohamed Samir LOUNES , Purchasing manager - Regional processes & Operations , Henkel Algeria SPA

Hi ,

there are countries where the english is used as primary language :

Africa :

America :

Asia :9

Europe :8

Oceania :

Other countries of Commonwealth :9