If I am launching an new chocolate brand in UAE. What are the strategies to maximize sales turnover using Marketing & E Marketing techniques?

تم إضافة السؤال من قبل Ayaz Usman , SR. Marketing & Sales Mgr ERP / CRM / WMS / HMS , Modern Technology Co. LLC
تاريخ النشر: 2015/12/14
KALEEL AHAMED
من قبل KALEEL AHAMED , AREA SALES MANAGER , JUGGAT PHARMA

THE BRAND PROMOTES  THROUGH MEDIA AND SOME ROAD SHOWS LIKE ACTIVITIES