Can you state some expressions of non-verbal communication?

  • 1.  Facial expression

    2.  Gestures

    3.  Body language

    4.  Proximity

    5.  Touch

    6.  Silence

    7.  Space

تم إضافة السؤال من قبل Anna Izabela Nagnajewicz , Customer Success Manager , Micro Focus
تاريخ النشر: 2015/12/16
Muhammad Sherif
من قبل Muhammad Sherif , Founder, Managing Director & Sr. Lead Business Consultant , New Directions Consulting, Training & Services

body language and gestures ,Facial expression, body language and proximity

Sohail Lone
من قبل Sohail Lone , Assistant Manager Audit , Deloitte - United Arab Emirates

Facial expression,body language and gestures are very common non verbal communication.Silence is to avoid arguments.It varies from culture to culture body languages

Rania Hafez
من قبل Rania Hafez , Office Manager , KFIC

Body language, gestures , facial expressions and proximity

Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

In addition to those seven examples: Winks, Tilting, and Reluctance.

Donato Carosielli
من قبل Donato Carosielli , Demand Planner , Nisa

Also written communication of course.