How can we manage the inventory in TALLY on FIFO or weighted average basis?

تم إضافة السؤال من قبل Umair Javed , Deputy Manager Accounts & payables , Fazal Group Of Companies
تاريخ النشر: 2015/12/27
Harshad Kabeer
من قبل Harshad Kabeer , Accountant , Development Step Est.

Use key F7 to change the default valuation method (FIFO) to any other method

madhavi pratthipati
من قبل madhavi pratthipati , Hero Motocorp Ltd &Bajaj

actually in fifo(first in -first out) method of calculating inventory. we will sell first purchased  inventory first. in tally we will know how much inventory is sold at what price. in tally we will note quantity price  etc