How to boost FB Page visitorsfans for a newspaper/news website fb page?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ahmed Raza , Web Developer & Technical Support Head , Ninja Softs (Private) Limited
تاريخ النشر: 2015/12/28
Abdul Basit Lala
من قبل Abdul Basit Lala , Managing Director , Slaves of Allah Web Technologies

Either By Sharing Facebook posts or By Paying to facebook for  boosting up our post on facebook