Can i convert numeric value to english word in microsift excel without use visual basic?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/12/29
Mohamed Fareed Mohamed EL-Gohary
من قبل Mohamed Fareed Mohamed EL-Gohary , Technical & Commercial Sales , REIN4CEMENT SOLUTIONS EGYPT

No, There is no built-in formula in excel, you have to add a visual basic script and permanently save it with your Microsoft Office

Safdar Khan
من قبل Safdar Khan , Freelancer , Different Online & Local companies

No, There is no any formula available in Ms Excel for that purpose without using User-Defined Function create in Visual Basic.