What is the name of the account, which does not appear in the trial balance?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed elshal , محاسب , شركة شمال الدلتا لتوزيع الكهرباء بالمنصورة
تاريخ النشر: 2013/04/29
Mark Angelo Damuag
من قبل Mark Angelo Damuag , Financial Analyst , Evacare Management Consultancy Inc

It is the nominal accounts.

the accruals accounts , prepaymentsand estimaties ( adjustment accounts)