Describe the operation and necessity of using private and public IP addresses for IPv4 addressing?

تم إضافة السؤال من قبل محمد حافظ عبد الرحمن عمر عمر , Network engineer , (Massilatech (one of Metco group
تاريخ النشر: 2016/01/13
Amal Ait Salah
من قبل Amal Ait Salah , معلمة , مؤسسة الحسنية للتعليم الخصوصي

WHEN IT IS AVAILABLE ON THE INTERNET PROTOCOL DEVICE IN THE FOURHT VERCION OF INTERNET PROTOCOL ALLOWS THE DEFINITOIN OF ALL WORK RELATED NETWORK PROTOCOLS INTERNET MACHINE WHETHER LOCAL OR GLOBAL