كيفية عمل مركز تكلفة ومن ثم قيد يومية حسب مركز التكلفة فى سماك 5؟

تم إضافة السؤال من قبل amin joda , مشرف بلاغات , الشركة السودانية للكهرباء
تاريخ النشر: 2016/01/18
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

في برنامج سماك وانت بتعمل اي قيد بتختار مركز التكلفه التابع لكل عمليه وده طول السنه ولو عايز تعمل تقارير بتروح قسم المحاسبة عند التقارير وتختار مراز التكلفه  ومنها تقرير قيد اليومية حسب مراكز التكلفه