سؤال طرح علي في مقابلة عمل اذا أتاك سكران لشراء منتج او اي سلعة تسوق لها ماذا تفعل؟

تم إضافة السؤال من قبل sultan saleh bureika , أخصائي تشغيل الأنظمة , Riyadh
تاريخ النشر: 2016/01/18
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

اتعامل معه  عادي على انه عاقل  مع مراعاة عدم الاستغلال

مهدى جمعه جويده  جويده عثمان
من قبل مهدى جمعه جويده جويده عثمان , مهندس , شركه التقوى للانتاج الداجنى

اخبره بانى بائع سبح ومصاحف وكتب دينيه بالتاكيد هيمشى وربنا يسامحنى على الكدب

Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

اول حاجه دا سؤال في مقابلة عمل

لازم نعرف ايه السلعه اللي انا حنبيعهاله ايه هي ؟ ممكن اتكون السلعه دواء من الصيدليه مثلا

او في في فندق سياحي  من طبيعة العمل فيه مع هؤلا الناس فدا طبيعي جدا

الاصل اني اعامله طبيعي جدا