What are the most important things, to become a successful Programmer?

تم إضافة السؤال من قبل aljon mutalib , Project Assisstant III , Department of Information and Communications Technology, Free Public Wi-Fi Project, Western Mindanao
تاريخ النشر: 2016/01/22
najib OULDELMAALLEM
من قبل najib OULDELMAALLEM , Human Resources specialist , MAM House Group

in my own view mr aljon it is to be a specialist in a kind of programming language and be expert in that type and all work and focus be on that type .....

better choose the coveted  language ....

venkat ongole
من قبل venkat ongole

good knowledge about  that programming language

and errors are take a easy until get success