What number is transferred from the Income Statement to the Cash Flow statement?

a. Gross Sales b. Net Income c. Payroll Expense d. Taxes

تم إضافة السؤال من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة
تاريخ النشر: 2016/01/30
Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

 transferred from the Income Statement to the Cash Flow statement

b net income

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

---------------- b. Net Income --------------

هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

b net income

we start cash flow statement by it in the indirect method

Iftekhar Ahmad iftekhar
من قبل Iftekhar Ahmad iftekhar , Senior Accountant , Foodie Brands Catering Services

----------------------------b. Net Income

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is the second answer a net income

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>b. Net Income

مقبول محمد جلال علي
من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات

.......... (((Net Income))) .........

Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

b.netIncome.............................................

Mohammad Iqbal Abubaker
من قبل Mohammad Iqbal Abubaker , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator

Net Income is transferred from the Income Statement to the Cash Flow statement

Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

Net Income <<<<<<<<<<<<<<<<<

abdulaziz khorshid
من قبل abdulaziz khorshid , CREDIT MANAGER , RASHED ABDUL RAHMAN ALRASHED

net income ..........................