In Tally, Term loans & other medium /long _term loans comes under _Group A. Unsecured Loan B. Secured Loan C. Loans & Advances?

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
تاريخ النشر: 2016/02/03
arun tiwari
من قبل arun tiwari , Manager , As per C.V.

Its not a thumb rule. All depends on extraction of information as per management need