Gross Profit minus Operating Expenses is best defined as Net Income or Net Sales or Operating Income?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Mujtaba Shafique , RJ , Dream Fm106
تاريخ النشر: 2016/02/03
احمد محمد رجب ابراهيم رجب
من قبل احمد محمد رجب ابراهيم رجب , محاسب عام , شركةالوعلان للسيارات كالة كبرى بالمملكة

I THINK THAT OPERTAION INCOME

Mohamed Hakeem Meerashahib
من قبل Mohamed Hakeem Meerashahib , Branch Manager , Sri Lanka State Trading (General) Corporation

Operating income is the answer

Ahmed Nagy Abd el-Fattah Elyan
من قبل Ahmed Nagy Abd el-Fattah Elyan , مدقق حسابات , البيوك محاسبون قانونيون

Oprating Income = Gross Profit - Operating Expenses