What is the relation between your voice tone and Good/Bad Customer service ?

تم إضافة السؤال من قبل Rasha Maarabouni , Executive Registrar , Lebanese International University
تاريخ النشر: 2016/02/05
A.A.M. Abdul Hannan Hannan
من قبل A.A.M. Abdul Hannan Hannan , Team Leader- MIS , Digicon Technologies Ltd.

A smily tone gives faith on you that u can help the customer.